Vihdoin Vapaa halusi auttaa kaikkia joululahjahankintojen kanssa pähkäileviä ja jalkautui Espoon Isoon Omenaan kyselemään mitä ihmiset ovat tänä vuonna toivoneet lahjaksi.

Ensimmäisenä toiveistaan kertoi lastenlastensa kanssa liikenteessä oleva Nadia. Nadian toive lastenlapsille on yhdessä vietetty aika. Nytkin he olivat menossa Isosta Omenasta eläintieteelliseen museoon. Museoissa käynti on yksi heidän lempijutuistaan.

Isoäiti Helle taas kertoi menevänsä jouluksi Jyväskylään lastenlastensa luo. Yhdessä lastenlasten kanssa vietetty aika onkin Hellelle tärkein asia. Lasten laulu on myös sellainen mitä Helle toivoo kuulevansa.12- ja 4-vuotiaat lastenlapset saavat Helleltä lahjaksi todennäköisesti jotain aineetonta, koska lasten äiti oli vinkannut lapsilla olevan liikaa tavaraa jo valmiiksi.

image

Myös Riitalle tärkeintä on yhdessä lastenlastensa kanssa vietetty aika. Riitta toivookin lapsenlapsiltaan yhteistä iltaa elokuvateatterissa hyvän elokuvan parissa.  Pirkko taas kertoi antavansa ja toivovansa kirjoja joululahjaksi.

image (2)

Tapasimme myös 10-vuotiaat Lindan ja Emilian. Linda kertoi toivovansa joululahjaksi uutta järjestelmäkameraa. Emilia taas toivoi uutta Ipadia rikkoutuneiden Ipadien tilalle.

image (1)

11-vuotiaiden Iinan ja Aliisan molempien joululahjatoivelistalta löytyy vaatteet ja tuoksukynttilät.Lisäksi Iina toivoo Hollisterin hupparia ja Nälkäpeli-elokuvan osaa 2. Vaatteita hän toivoo saavansa Kappahalista, Lindexiltä, Seppälästä tai Cubukselta. Unohtumatta yhtä tärkeintä listalta, nimittäin suklaata! Aliisa toivoo taas toivoo lisäksi valkosuklaata ja Body Shopin tuotteita.