”Mielettömän ihana rouvaporukka!”, huudahtaa tanssinopettaja Pekka Katainen Step Up Schoolin Espoon toimipisteessä, kun alamme keskustella +60 Happy Hour – tanssitunneista.  Alun perin Helsingin toimipisteessä alkaneet +60 tunnit ovat alkaneet nyt myös Espoon toimipisteessä niiden saaman suuren suosion vuoksi.

 

 

IMG_1796

Upeaa rouvaporukkaa vielä enemmän tunteita herättävää on Pekan mielestä tunneille useassa sukupolvessa osallistuvat tyttären tyttäret, äidit ja isoäidit. ”Poskisuukkojen vaihtaminen ja hyvien tanssituntien toivottamiset ovella ovat jotain aivan mieletöntä ja sydäntä sulattavaa.”, huokaisee Pekka.

 

IMG_1749

 

”Sanon lapsille aina, että menkää vaan rauhassa tanssimaan, otan sillä välin mummin mummiparkkiin.”, Pekka nauraa. Pekan mukaan Step Up Schoolilla koetetaan rakentaa tuntiaikataulut silmällä pitäen asiakkaiden tarpeita, ajatuksella ”Mikä olisi parasta palvelua asiakkaallemme?”. Pekan mukaan juuri tällaista on toivottu, että tunneille voidaan osallistua yhtä aikaa.

On kätevää, kun kaikki pääsevät harrastamaan samaan aikaan. Lapsenlapsi on show-tanssitunnilla, kun mummo vetää show mausteista rumbaa, valssia, Jivea, Cha Cha Cha:ta tai rokkaa viereisessä salissa. Mummon tunnilla tosin vältytään hypyiltä ja pirueteilta, vaikka Lady Gagan Bad Romance tai Beyonce saattaakin molemmissa saleissa pauhata.

 

IMG_1839

 

 

Muita asioita, joissa yhdessä harrastavia tanssijoita ja heidän viihtymistään Step Up Schoolilla on mietitty, on muun muassa lasiset tanssisalin seinät. ”Se luo turvaa, kun voi hädän yllättäessä käydä katsomassa, että siellä se mummi tanssii.”, tarkentaa Pekka.

 

IMG_1823

 

Kiinnostuitko? +60 –happy hour –tunti perjantaisin klo 16.45 Step Up Schoolin toimipisteessä Espoossa osoitteessa Piispanportti 12, 02200 Espoo.